Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за Алфа 156 TS 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси за Алфа 156 TS 2.0

Здравейте!
    От скоро имам удоволстрието да се наслаждавам на една прекрасна Аlfa Romeo 156 TSpark 2.0,но имам няколко въпросчета свързани
    с експлоатацията и подръжката на този прекрасен автомобил за, които ще се радвам да чуя вашето компетентно мнение:

1.Kакво масло и какъв филтър бихте ме посъветвали да сложа при смяната на консумативите.До сега е била с масло "Sellenia",но
    се чудя каква точно модефикация да избера.Така също и за въздушния филтър.Oт къде бих могъл да ги купя?;
    2.Тък като стъклата на халогените ми са счупени , бихте ли ме насочили къде мога да намеря такива/дори и втова употреба/;
    3.При натискане на спирачката винаги светва един индикатор с формата на лампа в/у таблото на оборотомета;
    4.Как се включват габаритите,т.к.при изваждането на ключа от контакт изгасват;

По въпросите може и да е коментирано и преди във форума,затова ще ви благодаря ако ме насочите с link към отговор на тези въпроси.
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 156 TS 2.0 '99

По 1 и 2 нека да ти отговори някой по-компетентен от мен
    за 3 предполагам, че става въпрос за индикатора, който показва, ако имаш изгоряла крушка. Провери дали светят всички стопове.
    4. Както на повечето "италианки" и на 156 има бутонче на ключалката, което при натискане ти позволява да завъртиш ключа още една степен след OFF-а.
    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Първоначално публикувано от kekc
      По 1 и 2 нека да ти отговори някой по-компетентен от мен
      за 3 предполагам, че става въпрос за индикатора, който показва, ако имаш изгоряла крушка. Провери дали светят всички стопове.
      4. Както на повечето "италианки" и на 156 има бутонче на ключалката, което при натискане ти позволява да завъртиш ключа още една степен след OFF-а.
      а
      ти си жив бре :P
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Филтъра от всякъде можеш да купиш. Аз имам такава Карам я със Selenia Racing 10W60. Това е и препоръчителното масло за 2.0! Колко вдигна с нея на равното!

Comment

Working...
        X